Veelgestelde vragen

Ik kan geen prijzen zien.

Dat klopt, u kunt alle prijzen zien zodra u een account heeft aangemaakt en bent ingelogd. Registreer en krijg direct toegang tot alle artikelen en prijzen in de webshop. U kunt dan eenvoudig bestellijsten aanmaken en profiteren van relevante aanbiedingen. Vendiq is een webshop voor ondernemers, om in te kunnen loggen vragen wij u dan ook om uw Kamer van Koophandel nummer en uw BTW nummer.

Hoe kan ik inloggen en bestellen?

Om in te loggen in de webshop dient u zich eerst te registreren als nieuwe gebruiker. Dit doet u door rechts bovenin op ‘inloggen’ te klikken. Hier vindt u de mogelijkheid om een account aan te maken. Klik op ‘registreren’ om het proces te starten. Vul al uw gegevens in. Klik tot slot op ‘verzenden’. U heeft nu een nieuw account aangemaakt en kunt starten met het plaatsen van bestellingen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Log eerst in met uw eigen account. Vervolgens ziet u rechts bovenin het kopje ‘Mijn account’. Als u hierop klikt, ziet u daarna links een menubalk verschijnen. Via ‘Persoonlijke gegevens’ kunt u uw naam en aanhef wijzigen. Hier ziet u ook de mogelijkheid om uw wachtwoord te veranderen.

Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Log eerst in met uw eigen account. Vervolgens ziet u rechts bovenin het kopje ‘Mijn account’. Als u hierop klikt, ziet u daarna links een menubalk verschijnen. Via ‘Adresgegevens’ kunt u uw adresgegevens, bedrijfsnaam en KvK-nummer wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik eerst op ‘inloggen’ rechts bovenin het scherm. Klik vervolgens op ‘wachtwoord vergeten?’. Nu krijgt u de mogelijkheid om uw e-mailadres in te voeren. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.


Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een opmerking? Via klantenservice@vendiq.com of 088-525 4444 zijn wij u graag van dienst. Indien mogelijk, houd uw ordernummer of klantnummer bij de hand zodat wij u snel kunnen helpen.