Clear vlooiendruppels grote honden 2x

Clear vlooiendruppels grote honden 2x

Bob Martin Clear vlooiendruppels grote honden 2x

U dient ingelogd te zijn om dit product te bestellen

Productinformatie

Clear vlooiendruppels, de spot-on oplossing voor grote honden die last hebben van vlooien en teken.

Bob Martin ontwikkelt al meer dan 120 jaar producten voor huisdieren. Het assortiment staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

De Clear vlooiendruppels van Bob Martin zijn speciaal ontwikkeld voor grote honden en kan worden gebruikt voor de behandeling van infestaties van vlooien.
De vlooiendruppels hebben een persisterende insecticide werking gedurende maximaal 8 weken tegen vlooien (Ctenocephalides spp.) en een persisterende acaricide werking gedurende 4 weken tegen teken (Rhipicephalus sanguineus, Ixodus ricinus en Dermacentor reticulatus).

Nadat het product is aangebracht, zullen vlooien binnen 24 uur worden gedood.
Teken zullen gewoonlijk binnen 48 uur na contact met Fipronil worden gedood. Wanneer teken van sommige soorten (Dermacentor reticulatus) echter reeds aanwezig zijn wanneer het product wordt aangebracht, worden mogelijk niet alle teken binnen de eerste 48 uur gedood.

In deze verpakking zitten twee pipetten.
Lees voor het gebruik van de vlooiendruppels altijd de bijsluiter.

De Clear vlooiendruppels voor grote honden van het merk Bob Martin zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen. Bestel nu in onze webshop per doos van 6 stuks.


Laat een review achter

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten. Log in of registreer.

Specificaties

Navulbaar Nee
Merk Bob Martin
Artikelnummer 000000000000166581
EAN 15011914992239
Stuks 6
Gebruiksaanwijzing

Wijze van gebruik en toedieningsweg(en):

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Dieren dienen voor de behandeling nauwkeurig te worden gewogen. Eén pipet per hond van 20-40 kg. Voor honden van meer dan 60 kg, twee pipetten van 2,68 ml gebruiken.
Lees vóór gebruik de bijsluiter voor volledige instructies, inclusief waarschuwingen voor gebruikers.

1. Neem de pipet uit de blisterverpakking. Houd de pipet rechtop en breek het bovenste deel van de dop af, waardoor de pipet wordt geopend.

2. Scheid de vacht van uw hond tot de huid zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet direct tegen de blootgelegde huid en knijp voorzichtig. Ledig ongeveer de helft van de inhoud op elk van twee punten op de rug van de hond, bij voorkeur aan de basis van de kop en tussen de schouderbladen. Vermijd het opbrengen van de oplossing op de vacht en wrijf het niet in de huid.

3. Het opbrengen van de oplossing volgens de instructies maakt de kans dat het dier de oplossing zal inslikken zo klein mogelijk. Laat huisdieren elkaar niet likken na een behandeling.

Let op:
De Clear vlooiendruppels van Bob Martin bevatten Fipronil. Dit kan een nadelige invloed hebben op waterorganismen. Vijvers, wegen of sloten niet verontreinigen met het product of de lege container.Niet gebruiken bij konijnen.

Aantal in verpakking 2
Claims and USP's
  • Doodt vlooien binnen 24 uur.
  • Doodt teken binnen 48 uur.
  • Heeft een persisterende insecticide werking gedurende 8 weken tegen vlooien.
  • Heeft een persisterende acaricide werking gedurende 4 weken tegen teken.
Bewaaradvies Bewaren beneden 25 °c op een droge plaats in de oorspronkelijke verpakking.
Samen denken we aan het milieu. Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale verei
Veiligheidswaarschuwing Alleen voor uitwendig gebruik op huisdieren en rond het huis., Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren, Uitsluitend voor diergeneeskundig gebruik, Uitsluitend voor uitwendig gebruik
Levensfase Senior, Volwassen
Diersoort Hond
Lichaamsbouw Groot ras