Bezorgen

Uw bestelling kan op elk gewenst adres bezorgd worden. In uw account heeft u beschikking over een adresboek waar u eenvoudig adressen kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Bezorgdatum

U kunt in het bestelproces zelf de gewenste afleverdatum selecteren, waarbij de eerstvolgende mogelijkheid twee dagen na het plaatsen van de bestelling is.

Verzendkosten

Het minimale verzendorderbedrag voor de webshop is € 50,-. De goederen worden bezorgd door DHL. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en het land waarnaar de goederen verstuurd worden:

Nederland, België en Luxemburg

  • Is uw bestelling kleiner dan € 100,-? Dan betaalt u een toeslag voor verzending.
  • Is uw bestelling € 100,- of meer? Dan is verzending gratis (franco).

Andere landen

  • In andere landen worden de verzendkosten doorbelast. Deze kosten worden automatisch berekend op basis van uw bestelling.

Levertermijn

Vendiq streeft ernaar de goederen op de door u gewenste afleverdatum te bezorgen. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan leveren wij in ieder geval binnen 30 dagen na de besteldatum. Als dit niet nagekomen kan worden, kunt u de overeenkomst ontbinden. Het vooruitbetaalde bedrag van de betreffende bestelling krijgt u in dat geval terug.